Photo. Arctic Route Bus under northern lights.

Hvordan kommer man seg til Fjellkysten gjestehus?

Ved bruk av bil:

Om man kjører bil er det enkelt å ta seg til Fjellkysten gjestehus. Vi er lokalisert i Lavangen kommune i sør Troms, en liten avstikker fra E6.

Ved bruk av kollektiv trafikk:

Bruker man derimot kollektivtransport kan det være mer utfordrerne. For å gjøre det lettere for våre gjester har vi på fjellkysten gjort det mulig å transportere våre egne gjester. Vi har en 7-seter som vi kan hente våre gjester med, bringe dem til hotellet, og deretter kjøre gjestene dit de trenger ved avreise.

Nærmeste flyplasser:

Fjellkysten gjestehus er lokalisert i relativ nærhet til tre flyplasser. Bardufoss- og Evenes lufthavn er de nærmeste, mens Tromsø lufthavn er den største med mest flytrafikk.

Bardufoss lufthavn, en times kjøretid nord for Fjellkysten. https://avinor.no/flyplass/bardufoss/

De fleste fly i rute til og fra Bardufoss er innlands-fly, og Norwegian er den største aktøren her. Fjellkysten gjestehus kan hente gjester ved Bardufoss lufthavn for minimum NOK 800 hver vei eller NOK 400 pr. pers hver vei.

Evenes lufthavn, halvannen times kjøretur sør-vest for Fjellkysten. https://avinor.no/flyplass/harstad/

Til og fra Evenes flyr det, innlands fly, utland fly og charterfly. Alle de store flyselskapene i Norge flyr til Evenes. Fjellkysten gjestehus kan hente gjester ved Evenes lufthavn for minimum NOK 800 hver vei eller NOK 400 pr. pers hver vei.

Tromsø Lufthavn, tre times kjøretid Nord for Fjellkysten. https://avinor.no/flyplass/tromso/

Tromsø lufthavn er den flyplassen i vår region med mest besøkende og trafikk, hit vil man også finne flest flyavganger. Fjellkysten gjestehus kan hente gjester ved Tromsø lufthavn for minimum NOK 1600 hver vei eller NOK 800 pr. pers hver vei.

Med tog til Narvik:

Om man kommer sørfra kan det være en fantastisk opplevelse å reise med toget nordover gjennom Sverige.
Ofotbanen er en naturskjønn tog strekning og regnes som en av Europas vakreste jernbane strekninger. Se www.sj.se for booking av billetter gjennom Sverige.

Fjellkysten kan hente gjester ved Narvik togstasjon for minimum NOK 800 hver vei eller NOK 400 pr. pers hver vei.

The arctic route:

Om du reiser kollektivt og har lyst til å besøke fjellkysten gjestehus om vinteren (desember – mars) er det å kjøpe en pakke med the arctic route et godt alternativ. The arctic route er et samarbeidsprosjekt som skal gjøre det lettere for turister å ferdes i vårt område. Sammen med andre reiselivsbedrifter og bussselskapet bussring har vi gjort det lettere å nå blant annet oss fra Tromsø, Narvik og Lyngen. Bussene er mer oppgraderte enn andre lignende rutebusser, de har komfortable seter og det er kaffe/ te ombord. En av våre mest populære pakker er å reise fra Tromsø til polar park. Oppleve parken, bli transportert til Fjellkysten gjestehus. Overnatte i vårt fineste rom fjordutsikt pluss, spis en bedre middag i restaurant Brasserie Naustet og avslutt kvelden i vår herlig avslappende SPA avdeling. Dagen etter transporter fjellkysten til polar park hvor bussen går videre til Narvik.

For booking av the arctic route, se visitnarvik.no, visittromso.no, bussring.no eller send Fjellkysten en henvendelse.

The Arctic Route badge

 

 

Lukk meny