Et lys i mørket

Previous slide
Next slide

Restaurant

Viktig! Restutanten er for tiden stengt, men holder åpent som vanlig for frokost.

Vår restaurant er åpen fra 01.06 til 01.09 fra kl. 17.00 til 21.00 hver sommer.  Utenom sommersesongen må servering utenom frokost avtales på forhånd.

Brasseriet Naustet er vår restaurant hvor smakene er karakterisert av skandinavisk håndverk og en lidenskap for mat. Her er lokale produkter og nordiske smaker menyens tråd, all mat vi lager er mat vi elsker.

I 1800-tallets Paris ble mange Brasserier samlingssteder for innflytelsesrike forfattere, kunstnere og vanlige borgere. Det oppsto samtaler som utfordret samfunnet, kulturen, religion og ideer. Det er mer enn 200 år siden, men like relevant i dag som da. Derfor ønsker vi at Brasseriet Naustet skal være et innbydende møtested hvor de gode samtalene og kultur er kombinert med velsmakende retter med kokkens egen vri med lokale produkter og kortreist mat.

Restauranten har en rustikk atmosfære hvor du blir møtt av en profesjonell bevertning. Vi lar naturen bestemme hva slags mat vi ønsker å lage ut ifra sesong. Vårt mål er å alltid overraske våre gjester og gi dem en opplevelse de sent vil glemme.

Bordbestilling

For å booke bord kan du ringe 479 24 792, sende e-post til post@fjellkysten.no eller bruke skjemaet under.

Lukk meny