Kulturkysten

Fjellkysten Gjestehus ønsker å gi et kulturtilbud til lokale og tilreisende gjester. Vi ønsker å tilby helhetlige kulturopplevelser ved å kombinere god musikk, dans og stemning med god mat og smaker som harmonerer med opplevelsen.

Vi har sammen med gode samarbeidspartnere i bl.a. “Scene Nord” skapt tradisjoner for kulturkvelder som nyttårskonsert, boknafisklag og mye annet spennende. Det avholdes årlig festivaler i våre lokaler og på vårt område og som dyrker og styrker oppunder kultur som vi ønsker å være med på å bringe videre. Isogaisa-festivalen og trekkspilltreffet er gode eksempler på dette.

Fremtidige arrangementer finner du i kalenderen eller på facebook-siden vår. Her publiseres det kontinuerlig informasjon om hva som skjer i nærmeste fremtid. 

Arrangementer

[custom-facebook-feed locale=”nb_NO”  seemoretext=”Se mer” seelesstext=”Skjul”  maptext=”kartposisjon” noeventstext=”Ingen kommende arrangement akkurat nå men lik siden vår så blir du varslet.” interestedtext=”interessert” goingtext=”skal” buyticketstext=”Billetter” facebooklinktext=”Vis på Facebook” sharelinktext=”Del” buttontext=”Last in flere arrangement” nomoretext=”Fant ikke flere arragement” previouscommentstext=”Forrige kommentar” commentonfacebooktext=”Kommenter på Facebook” photostext=”foto” likesthistext=”liker dette” likethistext=”liker dette” reactedtothistext=”reagerte på dette” andtext=”og” othertext=”annen” otherstext=”andre” replytext=”svar” repliestext=”svar” ]

Lukk meny