Kulturkysten

Fjellkysten Gjestehus ønsker å gi et kulturtilbud til lokale og tilreisende gjester. Vi ønsker å tilby helhetlige kulturopplevelser ved å kombinere god musikk, dans og stemning med god mat og smaker som harmonerer med opplevelsen.

Vi har sammen med gode samarbeidspartnere i bl.a. “Scene Nord” skapt tradisjoner for kulturkvelder som nyttårskonsert, boknafisklag og mye annet spennende. Det avholdes årlig festivaler i våre lokaler og på vårt område og som dyrker og styrker oppunder kultur som vi ønsker å være med på å bringe videre. Isogaisa-festivalen og trekkspilltreffet er gode eksempler på dette.

Fremtidige arrangementer finner du i kalenderen eller på facebook-siden vår. Her publiseres det kontinuerlig informasjon om hva som skjer i nærmeste fremtid. 

Arrangementer

[custom-facebook-feed locale=»nb_NO»  seemoretext=»Se mer» seelesstext=»Skjul»  maptext=»kartposisjon» noeventstext=»Ingen kommende arrangement akkurat nå men lik siden vår så blir du varslet.» interestedtext=»interessert» goingtext=»skal» buyticketstext=»Billetter» facebooklinktext=»Vis på Facebook» sharelinktext=»Del» buttontext=»Last in flere arrangement» nomoretext=»Fant ikke flere arragement» previouscommentstext=»Forrige kommentar» commentonfacebooktext=»Kommenter på Facebook» photostext=»foto» likesthistext=»liker dette» likethistext=»liker dette» reactedtothistext=»reagerte på dette» andtext=»og» othertext=»annen» otherstext=»andre» replytext=»svar» repliestext=»svar» ]

Lukk meny