Det perfekte stoppestedet mellom Tromsø og Lofoten

Hva er vel deiligere etter en lang dag på veien enn en skikkelig pause? Ta av E6 ved Fossbakken og kjør inn i et fantastisk fjord og fjell landskap. I det du kjører gjennom Spansdalen kjenner du skuldrene slippe taket . Når du er gjennom dalen og på det høyeste punktet på den andre siden får du først øye på den fredelige fjorden vår. Ta til høyre i neste kryss og la deg forundre over den idylliske lille bygda du kommer til. 

Når du har tatt av ved skiltet til Fjellkysten og ruller sakte inn mot parkeringsplassen ser du det. Dette lange litt lave bygget med gress på taket. Det er realiseringen av en drøm en energisk svenske hadde på 80 tallet, om å bygge ett hotell som hyllet både samisk og vikingenes byggetradisjon. Her drar du kjensel på vikingenes langhus og samenes gamme. 

Etter så mange timer i bilen anbefaler vi deg å booke vår SPA pakke. For hva er vel deiligere for slitne muskler enn å få løsnet seg opp i både sauna og boblebad? Etterfulgt av en deilig dusj på eget rom med deilige organiske hudpleie produkter fra care of Gerd. 

Avslutt kvelden med en deilig middag i vår restaurant, brasseriet Naustet med nydelig utsikt over den fredelige fjorden, og kanskje kan vi friste med vårt eget øl ved siden av maten. Neste dag lover vi at du vil være uthvilt og klar for veien videre. 

Avstand:

Svolvær (lofoten) – Fjellkysten: 248 km

Tromsø – Fjellkysten: 199 km

Lukk meny