Familien i sentrum

Det er godt å ha med familien til Fjellkysten gjestehus. Våre familierom er utstyrt med en dobbeltseng og en justerbar seng eller en køyeseng. I tillegg er det et salongbord med et par stoler og en fult utstyrt kjøkkenkrok. Vi synes det er viktig å ha med en kjøkkenkrok for at småbarnsfamilier lett kan lage en liten matbit til familien når de ønsker det.

Det er mange aktiviteter en kan ta med seg barna på hos oss. Men først og fremst har vi et stort område der naturen kommer tett innpå og barn kan løpe fritt rundt og utforske naturen.

Grottetur med Fjellkysten gjestehus, dette er en aktivitet som er spennende for både store og små. Der alle kan utfordre sine egne grenser, men vi tilpasser selvfølgelig ruten gjennom grottene med tanke på at barn er med. Vi har hatt med egne barn gjennom grottene flere ganger og vår erfaring er at de elsker det.

Kanotur med Lapphaugen turiststasjon, bli med på en kanotur der du får padle din egen kano i fantastisk nordnorsk natur. Kanoturen er en fantastisk opplevelse som kan deles av hele familien.
Vi padler sammen opp Stormyrelva som bukter seg innover Troms fylkes største våtmarksområde. Er man stille underveis er det eneste som høres fuglekvitter og våre egne padletak. Er vi heldige kan vi se elg som er nede for å slukke tørsten. Det blir lagt inn drikkepause underveis, og under hele turen blir det rikelig med anledning til å ta bilder.Vi padler et stykke før vi legger til land og går til en gapahuk hvor vi tenner bål og har pause. Etter pausen er det tilbake til kanoene og vi padler tilbake til utgangspunktet.

Vandring med Fjellkysten gjestehus, ta med deg familien på en vandretur med kart og sekk. Planlegg gjerne turen dagen i forvegen og la barna være med på hele planleggingen. Vi har flere vandreruter som passer for alt fra småbarnsfamilier til familier med ungdommer.

Nærmeste hotell til Polar park, besøk Polar Park i sommer og se de søte bjørnungene som har kommet til i løpet av vinteren. Polar park er ikke som de fleste andre dyreparker. Dyrene i parken er alle dyr som naturlig lever i området parken befinner seg. Dyrene har stor plass, og lever som de ville gjort i det fri. Derfor får man morsomme opplevelser som man fikk i våres, da det overraskende kommer frem tre nye bjørnunger opp av vinterdvalen.

Vi håper vi ser deg og familien hos oss i sommer.

Lukk meny