Nærmeste hotell til de søte bjørnungene i polar park.

I våres fikk vi oss en skikkelig koselig overraskelse. Først kunne våre venner i Polar park melde om at det hadde blitt født en nydelig bjørnunge i bjørnehiet i løpet av vinteren. Og så plutselig ble det trippel lykke, da det viste seg at det var hele tre klumsete, fluffy, søte, hærlige nye bjørnunger i parken. Det var en skikkelig godnyhet og et sårt etterlengtet lyspunkt i en eller laber vår. Men blir jo bare glad i hele kroppen av å se de søte bjørnungene vaggende omkring. 
Vi er så heldige å være det nærmeste hotellet til bjørnungene og resten av dyrene i polar park. Kun 20 minutter unna, og vi tilbyr shuttlebuss dersom noen kommer med kollektivtrafikk. Vi på fjellkysten gjestehus elsker Polar Park, der dyrene har store naturlige innhegninger og lever i et klima som er naturlig for dem. 
Polar park har for alvor blitt kjent for sitt produkt, ulvekyss. Hvem har vel ikke sett klippet av Jon Almås som virkelig kliner med en ulv? 
Men de har hatt berømtheter før også. Husker dere Salt og Pepper? De to brunbjørn ungene hvor den ene var albino? De lever fortsatt i beste velgående, de har bare blitt store men er fortsatt like spennende å besøke.   

Lukk meny