Se skogen og ikke bare trær!

Previous slide
Next slide

JOBB ELLER FRITID

Med sin beliggenhet er Fjellkysten meget velleget for småskala kurs & konferanse, teambuilding eller lignende. Vi har gode fasiliteter for kurs og konferansevirksomhet. Plenumsalen kan ta inntil 100 mennesker og vi kan bespise 160 personer samtidig.

Vi har flere egnede grupperom og ellers de nødvendige tekniske utrustninger som trengs. Den store fordelen med Fjellkysten til slike formål er at her holdes gruppen samlet og en vil kunne få meget verdifullt utbytte av sosialt samvær.
Med utgangspunkt i våre opplevelsesprodukter, vil vi kunne tilby spennende aktiviteter av ulik art. En uglesafari når det er sesong for det. Eller en grottevandring for de som søker utfordringer. Dette som eksempler fra et stort mangfold av muligheter.

God mat av lokale råvarer hører også med. Og kvelden avsluttes ofte med sosialt samvær ved en av peisene våre, inne eller ute.Den lune atmosfæren og den gode stemningen gir stedet gode forhold for konsentrasjon og påfyll for kurs & konferanse gjestene.

Vi ligger meget gunstig til geografisk. Mellom Harstad, Narvik, Tromsø og Finnsnes. Fra Tromsø, Finnsnes eller Harstad kan dere ta hurtigbåten til Brøstadbotn, hvor vi henter dere med bil eller minibuss. Fra Narvik er det en times kjøretur med bil. Her hos oss kan dere også leie bil til eventuelle utflukter.

Vi tilbyr gunstige priser og gjør hva vi kan for å imøtekomme deres behov.

Lukk meny