Her er det godt å bo

Å overnatte på Fjellkysten kan være en spesiell opplevelse. Fjellkysten er bygget med inspirasjon fra gammel byggeskikk. Huset er halvvegs nedgravd som en gamme og på taket er det torv. Når du ligger i senga så ligger du under bakkenivå. Sammen med torvtaket gjør dette at opplevelsen av stillhet blir sterk. Du hører ikke regn på taket og vinden får ikke tak i veggene. De fleste rommene har utsikt over fjorden og om vinteren er denne utsikten en fantastisk mulighet for å se nordlyset.Som en stripe langs fjorden ligger et perlekjede av lys, fra gatelys og bebyggelse. Når nattehimmelen fylles av nordlys er dette et fantastisk skue.

Previous slide
Next slide

STANDARD ROM

Rommene på Fjellkysten er lyse og trivelige. Alle rommene har takhimling slik at det føles lett og luftig.

Bad og dusj er enkelt innredet og ivaretar en alminnelig standard. Rommene er ellers møblert med skrivebord og skrivebordstol. Samt et lite bord og et par lenestoler. Noen av disse rommene er også utstyrt med minikjøkken. De fleste rommene har utsikt over fjorden.

FAMILIEROM

Rommene inneholder to senger som vanligvis er satt sammen til dobbeltseng pluss en køyeseng. Badet er rommelig og praktisk. Rommet er innredet med eget minikjøkken ( to kokeplater og kjøleskap) Her finnes også dekketøy og nødvendinge hjelpemidler for selvhushold eller lengre opphold.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

FJORDUTSIKT

To og to av dobbeltrommene har dør i mellom og kan tilbys som dublett. Hver dublett har minikjøkken. Disse fleste av rommene har utsikt over den vakre Lavangsfjorden. Den flotte utsikten og vegetasjonen tett på gir gjerne en følelse av å være tilstede i naturen. En av duplettene er spesiellt innredet og brukes som brudesuite.

FJORDUTSIKT PLUSS

Med kort vei fra resepsjonen ligger fjordutsikt pluss rommene. Store lyse rom med god tilgjengelighet. Rommelig bad med nødvendig tilrettelegging for handikappede. Rommene er innredet som vanlig hotell rom og har i tillegg sovesofa slik at her kan det bo flere personer.

Kontakt oss for pris ved lengre opphold

Det er fire fjordutsikt pluss rom hos Fjellkysten gjestehus. Dette er den høyeste romstandarden gjestehuset har å tilby. Her finner du den beste utsikten, en dobbeltseng med en tjukk overmadrass, en sovesofa, tv, vannkoker og hårføner.

Alle rommene er nyoppussede og har unike tema.

photo by Kjetil Skogli
Previous slide
Next slide
Lukk meny