Fjellkystens SPA område

Fjellkystens nye SPA område ligger plassert ved tomtens fineste utsiktspunkt. Man får panorama utsikt over den fredelige Lavangsfjorden og området er pent skjermet mot øvrige gjester med et lite gress-tak og en pen spilevegg.

Badstue med utsikt!

Badstua er i et lite tilbygg med inngang ute i tilknytting til Jacuzzi. Den er bygget med spesialbestilte vinduer for å sikre gjestene en best mulige opplevelse. Det er ingenting som kan måle seg meg å sitte inne i en badstue å svette mens man ser ut på fryst vakker natur og at nordlyset danser over himmelen.

Massasjebad

Det andre hovedelementet i SPA område er massasjebadet eller Jacuzziet. Det er et topp moderne bad med plass til 7 personer. Det er koblet opp mot trådløst nett så vi kan hele tiden følge med på vannkvalitet og dermed sikre gjestene en hyggelig opplevelse. Badet er av typen massasjebad som betyr at det i de ulike sitte-sonene er dyser som gir en følelse av massasje når de genererer bobler mot kroppen. Dette kombinert med den høye temperaturen gjør at det kan løse opp mange såre muskler.

Det lille ekstra  

For å sikre gjestene våre den ultimate SPA opplevelsen har vi inngått et samarbeid med det svenske hudpleieselskapet Care of Gerd. De produsere organiske hudpleie produkter som vi tilbyr i en oppgradert SPA pakke. I Care of Gerd pakken får du produkter du skal bruke på eget bad før eller etter en tur i SPA området. Pakken inneholder produkter som ansiktsmaske, kropps skrubb, shampoo, balsam, body shower og body lotion. Alle produktene er organiske og dufter herlig av multe, blåbær eller sitrus for å nevne noen.

 

Om du ønsker å booke en SPA pakke, kan du bare legge det til som et tillegg når du booker rommet ditt. 

Book ditt opphold i dag, velvære og overskudd venter på deg!

 

Lukk meny