Velkommen til vår nye hjemmeside

Vi er » storfornøyd» med å kunne vise dere dette! Den nye hjemmesida vår er en del av Designprosessen vi gjennomfører i samarbeide med Innovasjon Norge, Grid Design as og Dot grid as.

Hvorfor design?

Helt siden guttedagene har jeg vært interessert i form og farge, og design. Den gang var det det biler og motorsykler som fanget interessen, men dette har endret seg etterhvert. For noen år siden ble jeg ved en tilfeldighet deltager på en presentasjon av design ved Norsk designråd samt deres samarbeide med Innovasjon Norge om temaet. Dette styrket bevistheten omkring design som virkemiddel og satte igang nye tankeprosesser om temaet.

Undervegs kom vi i kontakt med Innovasjon Norge og deres designprogram og interessen økte ytterligere. Vi så muligheten til å bruke design som et virkemiddel for å utvikle Fjellkysten. Et verktøy for å bevistgjøre vår profil og rendyrke vårt uttrykk både til markedet og intern blant eiere, medarbeidere og samarbeidspartnere.

Vi gjorde et positivt vedtak i styret, fikk finansiering gjennom Sparebanken Nord Norge og tilbud om tilskudd fra Innovasjon Norge i Tromsø.

Så satte vi igang! Vi valgte Grid design og Dot grid som våre samarbeidspartnere og leverandører. Til å lede prosessen engasjerte vi Karin T. Olsen som har styrket prosjektet og bidratt med verdifull kompetanse innen formidling og kommunikasjon.

Vi har opplevd en utrolig spennende og aller mest lærerik prosess. Vi er blitt utfordret på en rekke områder og har virkelig måttet jobbe for å oppnå de ønskede resultatene. Design er så inderlig mye mere enn bare form og farge. Det handler om hvordan vi uttrykker oss, både visuellt og med ord. Hvordan blir vi oppfattet? Får vi frem budskapet? Forstår kunden hva vi har å tilby?

Med bakgrunn i at vi overtok Fjellkysten som et nedslitt 80-talls hotell, dekket i pastellfarger, har jeg hele tiden ønsket å synliggjøre en forandring som signaliserer det vi ønsker å bli og hva vi har å tilby.

Vi  har stor tro på at dette gjør oss mere synlig og tydeligere i markedet, og at dette vil bidra sterkt til økt positiv utvikling for oss.

Jeg gleder meg til å ta i bruk den nye hjemmesida, som forteller hva vi har å tilby og hva som foregår her til en hver tid. Jeg skal aktivt bruke bloggen å fortelle og arangementer og aktiviteter på huset. Samtidig kan vi fortelle om ting vi jobber med og til og med hva våre samarbeidspartnere har på gang.

Jeg håper både vi og dere får masse glede av den nye hjemmesida.

Med vennlig hilsen
Tor

Lukk meny