Siste nytt om Boknafesklaget!

En ekstra bonus på Boknafisklaget! Det er med stor glede vi kan fortelle at Helge Stangnes kommer til Boknafesklaget på Fjellkysten 5 april! Etter vi har spist nydelig boknafisk, og før konserten med Boknakaran, vil Helge lese fra sine kjente diktsamlinger. Vi gleder oss over tilskuddet til arrangementet og ser fram til kalaset.

For de som ikke kjenner Helge Stangnes er han en kjent Nord Norsk dikter som har fått økt oppmerksomhet i den senere tid ved at flere nord-norske artister har tonesatt hans tekster og skapt mange flotte og populære låter. Eksempler på det er Hekla Stålstrenga, Moddi og selvfølgelig Boknakaran. Hekla Stålstrenga har brukt lyrikerens tekster på tre sanger på det nye albumet «Dyrandé», og Pål Moddi Knutsen har også brukt tre av Stangnes sine tekster på sitt nye album «Kem e du».

Vi ønsker han hjertelig velkommen og gleder oss enda litt mer til april!

Billettpris:  kr. 500,-
Overnattingspakke:  billett, overnatting m/frokost pr pers i dobbelrom.  kr. 995,-
                                           Billett, overnatting m/froikost i enkeltrom kr. 1.290,-
Ta denne helga i Lavangen, kan helt sikkert kombineres med andre aktiviteter. flotte skiløyper, Grotteturer, Besøk i Polar Park, Besøk i Galleri Jensvold og mye mere.   NB! dersom du er tidlig ute finnes det kjempebillige flybilletter fra Gardermoen. Vi henter på flyplassen.
Lukk meny