Nyttårskonsert 10-årsjubileum

12 Januar har vi gleden av å invitere til vår tiende nyttårskonsert med landsdelsmusikerne fra Kultur i Troms. Vi serverer som alltid tapas, og avslutter kvelden med champagne og fyrverkeri.

I over 10 år har ensemblet Arctimus, den første uka i januar, forvandlet småbygder til en nordnorsk utgave av Musikverein i Wien. Et fast publikum gleder seg hvert år til at sekstetten, anført av fiolinvirtuos Erika Toth, skal underholde dem med forrykende spill og vittige anekdoter. Som Birger Caspersen en gang skrev i Troms Folkeblad, leverer ensemblet “en måte å servere klassisk musikk på hvor publikum er med hele tiden”.
Årets nyttårsforestilling har tilknyttet seg en ny, spennende solist i tenoren Nils Harald Sødal. Nils Harald har flere strenger å spille på. Han har vært solist med samtlige symfoniorkestre i Norge og har også vært knyttet til ulike former for teateraktivitet, blant annet ved Det Norske Teater. Han har også bidratt på mer enn 25 verdenspremierer innen moderne musikkteater, og er i tillegg en kritikerrost forfatter.
På denne nyttårskonserten vil du høre mye vakkert og underholdende, fra kjente operetteperler til viser av Erik Bye, med noen omveier innom diverse danseformer. Kom og la deg bli forført og overrasket!

Medvirkende:
Arctimus sekstett: Erika Toth, fiolin og kunstnerisk leder – Zoltán Tuska, 2. fiolin – Pål Solbakk og Dénes Ludmány, bratsj – Runa Bergsmo, cello – Knut Erik Sundquist, kontrabass
Solist: Nils Harald Sødal, tenor

Billett 250,-
Servering 190,-

Påmelding på telefon 47924792, mail post@fjellkysten.no eller PM på facebook.

https://www.facebook.com/events/454718134934385/

Lukk meny