Golfbane i Lavangen!!

Like ved Fjellkysten, på Åbrekka har det de siste årene pågått arbeide som de færreste har skjønt hensikten med,  nå i sommer begynte det å komme til syne en  liten golf bane. Ideen er en kortholds golfbane der du ikke trenger «grønnkort» for å spille og folk kan prøve, uten spesielle forutsetninger. Etterhvert som arbeidet skrider fram vil det komme flere hull og utslagssteder i meget kupert terreng.Det er mye spennende på gang. Banen ligger i et område med stor høydeforskjell og det er bygget gangstier, veier og bruer. I det idylliske området kan det fort komme opp både en gapahuk, en grillplass og kanskje noen benker her og der. Grunneieren og mannen bak prosjektet, Jostein Markussen sier vi får kalle dette for kose/leke golf og en mulighet for folk til å få en opplevelse av hva golf er. Vi har testet banen selv, så nå ligger det drøssevis av baller godt gjemt ute i skogen rundt omkring. Det har allerede vært besøk på banen og tilbakemeldingen var at «dette var virkelig gøy å prøve, det ga mersmak».

Denne golfparken vil på ingen måte konkurrere med den nye profesjonelle golfparken i nedre Bardu, kanskje det heller kan fange interessen for golf og dermed bidra til rekruttering til Midt troms golfklubb.

Det flotte området på Åbrekka innbyr også til annen aktivitet, det finnes jo mange andre spill med kuler og baller for både voksne og barn som kan praktiseres her.

Fjellkysten bidrar etter beste evne til utviklingen av banen og ser det som et nytt verdifullt tilbud til våre gjester. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Lukk meny