Fantastisk, igjen!!!

Årets nyttårskonsert på Fjellkysten ble avholdt lørdag 7.januar.

Det var en stor glede å kunne ønske våre gjester velkommen til årets nyttårskonsert.

Nærmere 100 forventningsfulle var møtt opp for å oppleve Arctimus. De leverte en fantastisk konsert! Midt i mørketida sitter vi her, » i mørtna» og opplever klassisk musikk fremført av musikere i verdensklasse. Den fine balansen mellom de klassiske framføringene og den lune dialogen med publikum gjorde konserten i år, som før om årene til en stor opplevelse. Vi ønsker å berømme musikerne for den gode kontakten med publikum både under og etter konserten. Mange uttrykte stor glede over opplevelsen og folk har allerede begynt å spørre om det blir konsert til neste år.

Årets nyhet, solisttenoren Thor Inge Falck gjorde stor lykke med sin sang. Han sang gåsehud på oss opp til flere ganger og «det kan ikke være  mye om å gjøre» at han ikke hørtes  helt hjem til Ballangen.

Vi på Fjellkysten er svært glade for det gode samarbeidet med kultur i Troms og ser fram til nye konserter, ikke bare nyttårskonsert.

De gode tilbakemeldingene gir oss inspirasjon til å arbeide videre for skape nye og gode kulturelle opplevelser og vi er allerede godt i gang med planleggingen.

Etter et kjempemessig fyrverkeri ble kvelden avsluttet med en meget spennende og velsmakende tapas.

 

Lukk meny