God jording

Ro ned og nyt utsikten i vårt spa område.

 Ved hotellets beste utsikt har vi etablert et lite Spa område. Her finner du badstue med store vinduer og fantastisk utsikt, samt et deilig massasjebad med god plass og kanskje enda bedre utsikt.

Det kan være spesielt deilig med en tur i vårt spa etter en topptur med såre og slitne muskler. Snakk med oss om spaet før du drar ut på tur, så gjør vi det klart til du kommer tilbake.

Ved booking av spa-pakke får du med gode badekåper samt tjukke tøfler så du ikke blir kald på bena.

Om du ønsker å booke spa-pakke kan du legge det ved som et tillegg når du booker rom. Eller du kan ta kontakt med oss, så ordner vi det for deg.

Previous
Next

Badstuen vår er en tradisjonell tørr badstue som holder en temperatur på ca. 70 grader, og har plass til 10 voksne mennesker.

I følge forskning.no har finske forskere kommet frem til at ett badstubad har samme helsegevinst som en moderat treningsøkt, og at det gir lavere risiko for hjerte- og karsykdommer, plutselig hjertestans, Alzheimer og demens. Så her finnes kun fordeler.

I tillegg til badstue har vi et utendørs massasjebad med god sitteplass til sju personer. Her kan du sitte omringet av boblende varmt vann mens du ser nordlyset danse over himmelen, eller kanskje en sol som aldri legger seg, mens du nyter utsikten over Lavangsfjorden.

Lukk meny