Kanotur med Lapphaugen turiststasjon

Bli med på en kanotur der du får padle din egen kano i fantastisk nordnorsk natur.

Det er oppmøte ved resepsjonen på Lapphaugen turiststasjon. Herfra blir det en liten transport etappe i bil før vi går ned til elvebredden og fordeler redningsvester og kanoer. Det er plass til 2, evnt 3 i hver kano.

Vi padler sammen opp Stormyrelva som bukter seg innover Troms fylkes største våtmarksområde. Er man stille underveis er det eneste som høres fuglekvitter og våre egne padletak. Er vi heldige kan vi se elg som er nede for å slukke tørsten. Det blir lagt inn drikkepause underveis, og under hele turen blir det rikelig med anledning til å ta bilder.

Vi padler et stykke før vi legger til land og går til en gapahuk hvor vi tenner bål og har pause. Etter pausen er det tilbake til kanoene og vi padler tilbake til utgangspunktet.

Periode: 1. juli – 10. september Hver onsdag og lørdag Grupper kan bestille på andre dager Tidspunkt: 14.00 – ca. 19.00 Korresponderer med buss til/ fra Narvik Anbefalt bekledning: Turklær og støvler Inkludert i prisen: Guide Redningsvest Leie av kano Snacks og drikke Antall deltakere: 2-12 Møteplass: Resepsjon, Lapphaugen Turiststasjon
Pris: Voksen Kr. 1 400,- Barn (4-12) Kr. 800,-

PRAKTISK INFO

SESONG

1. juli - 10. september

ARRANGØR

Lapphaugen turiststasjon

UTLEIE

Tur med guide

EGNET FOR

Alle i normal fysisk form

ANNET

Booking Telefon: 77 17 71 27 mail: postmaster@lapphaugen.no Må bestilles senest kl 18.00 dagen før avgang

Lukk meny