Nyttårskonserten 2016

Igjen inviterer vi til flott nyttårskonsert på Fjellkysten. for 7 gang blir det nyttårskonsert med utvidet ensemble av Landsdelsmusikerne «Arctimus» . Vi ser igjen fram til et fantastisk opplevelse, vi har sluppet opp for ord for å beskrive . DETTE MÅ  OPPLEVES!!!!

Under ledelse av Erika Toth vil ensemblet presentere et nytt utvalg av spenstige og stemningsfulle orkesterstykker.

Denne gangen har de med seg ikke bare én, men to solister. Sopranen Åse Helén Krystad og tenoren John Kristian Karlsen har gjort seg kjent i landsdelen for sine fremføringer av kjente arier og duetter gjendiktet av Åse selv på nordnorsk dialekt. De har opptrådt med forestillingen «Ramsalt opera» bl.a. i Bodø og Straumen, og tar nå med seg noe av det repertoaret til våre Nyttårskonserter. Med slike tekster som «Han kom hit med hurtigbåtn, og nu sei han han må dra» blir kjærlighetsduetter og bravurarier med én gang folkelige og nære… og fylt med både humør og humor.

I strykesekstetten møter vi
. Erika Toth og Meesun Hong Coleman, fiolin
. Pål Solbakk og Dénes Ludmány, bratsj
. Runa Bergsmo, cello
. Knut Erik Sundquist, kontrabass

Ensemblets begrensede størrelse gjør at denne forestillingen kan settes opp på små plasser der det ikke finnes kulturhus eller store scener. Slik får publikumet i Sør-Troms og nabokommunene i Nordland «Store opplevelser på små steder».

 

PRAKTISK INFO

NÅR

Lørdag 9 januar 2016

HVOR

Fjellkysten i Lavangen

BILLETT

kr. 250,-

EGNET FOR

alle

GENERELT

Vi holder tradisjonen med denne kjempesuksessen. Rimelig overnatting.

Lukk meny