Mini-musikal til Fjellkysten

Lørdag 20 april er det duket for en helt ny opplevelse på Fjellkysten!

Anatevka – en minimusikal
Pianisten Ann-Sofie Godø og sangeren Lena P. Jinnegren byr med denne musikalske forestillingen på en reise fra Anatevka til London downtown.
– Jeg trodde du het Sally?
– Nei, mitt egentlige navn er Chava, og jeg ble født i Anatevka
Pianisten Anne og nattklubbsangerinnen Sally øver til et kommende show. Etter mange år på veien sammen, snus plutselig alt på hodet av …en hatt.
Sally, eller Chava, begynner å fortelle Anne om fortiden sin med hjelp av sanger fra ulike musikaler.
Kanskje du som publikum kjenner dem igjen alle som en, eller kanskje ingen? En sak har i alle fall musikkstykkene til felles; det er kvalitet i både tekst og melodi, samt en touch av det harde liv.
_________________________________________________________________________________
Fra avkrok til storby
Som mange sikkert husker, blir vi i musikalen ”Spelemann på taket” (1964) tatt med til den lille jødiske avkroken Anatevka. Der er det brytningstid hvor tradisjoner står for fall, en ny generasjon utfordrer den gamle, revolusjon ligger få år frem i tid og folkegrupper står steilt mot hverandre.
I denne lille landsbyen i Russland, tidlig på 1900-tallet, starter også fortellingen hos oss.
Vi skal bli kjent med nattklubbsangerinnen Sally, og veien herfra til London downtown er innholdsrik og variert.
Lena Jinnegren er vokalist med internasjonal karriere og av internasjonalt format, med en varm stemme som har slått rot i hjertene til mange. Hun beveger seg fritt mellom mange sjangre; med sin musikalske styrke og fantastiske formidlingsevne har vi tidligere fått servert viser, rock, folkemusikk og tango – hver sjanger med like stor overbevisning.
Ann-Sofie Godø er pianist og har lang fartstid bak tangentene. I tillegg til å være en dyktig pianist, er Ann-Sofie en god formidler og har i flere sammenhenger laget musikkteater og – fortellinger for barn og voksne. Ann-Sofie har bakgrunn fra det klassiske, og er til daglig er en del av Arctimus Trio. Vi ser frem til at hun nå, sammen med Lena, tar oss med inn i musikalverdenen.
Revet med
– Det kan se så utrolig enkelt ut; Et piano og to damer. Men når de setter i gang å spille, blir du revet med av fascinasjon, sier produsent Marte Frihetsli.
Musikalene er et slags felleseie over landegrensene og en sjanger både unge og gamle kjenner til i større eller mindre grad. Denne produksjonen er ny av året, og skal turnere for første gang nå i mai. Det er både krevende og spennende og jobbe frem nye produksjoner. Vi gleder oss til å møte publikum og håper selvsagt de liker det de får servert, sier Frihetsli.

PRAKTISK INFO

NÅR

20 april kl.19,00

HVOR

Fjellkysten

BILLETT

150

EGNET FOR

alle

GENERELT

En mini- musikal,. Noe helt nytt og spennende

Lukk meny