Boknakarran kommer tilbake!

Vi har gleden av å kunne medele at «boknakarran kjæm telbakers». Lørdag 5 april er det igjen klart for boknafesklag på Fjellkysten. Vi gjentar nå kjempesuksessen  for tredje gang.  Og ber folk og å bestille i god tid da pågangen bare blir større og større.

Vi gleder oss allerede til dette arrangementet som har fått så god respons. Kombinasjonen med perfekt tilberedt Boknafesk av beste kvalitet og Boknakarran med topp  kvalitet har blitt en  stor suksess. Flere og flere tar kontakt og spør om det blir nytt arrangement og nå kan vi altså bekrefte det. Det kommer flere og flere langveisfra og det er derfor lurt å være tidlig ute hvis du trenger overnatting.

En ekstra bonus på Boknafisklaget! Det er med stor glede vi kan fortelle at Helge Stangnes kommer til Boknafesklaget på Fjellkysten 5 april! Etter vi har spist nydelig boknafisk, og før konserten med Boknakaran, vil Helge lese fra sine kjente diktsamlinger. Vi gleder oss over tilskuddet til arrangementet og ser fram til kalaset.For de som ikke kjenner Helge Stangnes er han en kjent Nord Norsk dikter som har fått økt oppmerksomhet i den senere tid ved at flere nord-norske artister har tonesatt hans tekster og skapt mange flotte og populære låter. Eksempler på det er Hekla Stålstrenga, Moddi og selvfølgelig Boknakaran. Hekla Stålstrenga har brukt lyrikerens tekster på tre sanger på det nye albumet «Dyrandé», og Pål Moddi Knutsen har også brukt tre av Stangnes sine tekster på sitt nye album “Kem e du”.

Vi ønsker han hjertelig velkommen og gleder oss enda litt mer til april! 

Billettpris:  kr. 500,-
Overnattingspakke:  billett, overnatting m/frokost pr pers i dobbelrom.  kr. 995,-
                                           Billett, overnatting m/froikost i enkeltrom kr. 1.290,-
Ta denne helga i Lavangen, kan helt sikkert kombineres med andre aktiviteter. flotte skiløyper, Grotteturer, Besøk i Polar Park, Besøk i Galleri Jensvold og mye mere.   NB! dersom du er tidlig ute finnes det kjempebillige flybilletter fra Gardermoen. Vi henter på flyplassen.

PRAKTISK INFO

NÅR

5 april 2014

HVOR

Fjellkysten

BILLETT

500,-

EGNET FOR

alle som liker kystkultur og god mat.

GENERELT

En vellykket kombinasjon av Boknakarrans fortreffelige reportoar og hærlig boknafesk. Helge Stangnes med sine rotekte tekster.

Lukk meny