Arctic ice festival 2015

Fra 20. 02 – 01.03 2015 arrangeres Arctic ice festival igjen. En hyllest til vinter, is og snø. Vi inviterer gjester fra nær og fjern til å besøke regionen.  Lokalt i Lavangen vil det bli aktiviteter for barn og barnefamilier med blant annet Funpark i Lauvhallen.  Med skikkelig vintervær vil det også bli uteaktiviteer med snø og is.Festivalen gjennomføres i skolens vinterferie. Med andre ord her blir det masse spennende vinteraktiviteter for folk fra hele regionen.

Vi legger opp til spennende presentasjon av isklatring, med muligheter for  guidet klatring og kurs. Kanskje blir det isklatreduell i år også.

Vi tilbyr isklatring til bedriftsmarkedet som en grensesprengende og unik teambuilding aktivitet.  Her er det bare å melde sin interesse.

Vi ønsker også velkommen isklatrerne fra inn og utland, til det store mangfoldet av klatremuligheter i regionen. den enorme mengden av isfosser gjør at isklatrerne slipper å klatre i kø og det er også gode muligheter for førstebestigninger.

Denne gangen som sist, tar vi sikte på aktiviteter på kveldstid. Det blir «Icepub» og sjansen for kulturelle innslag er tilstede.

Er vi heldige får vi besøk av noen av europas beste isklatrere. Vi krysser fingre.

 

Se videoen fra fjorårets festival:

https://www.youtube.com/watch?v=QahEE-VUAJY&feature=youtu.be

PRAKTISK INFO

NÅR

20.02-01.03 2015

HVOR

Lavangen og omegn

BILLETT

Festivalpriser på overnatting og bespisning

EGNET FOR

Alle som liker seg ute om vinteren.

GENERELT

Masse spennende vinteraktiviterer både for voksne og barn. Fra aking til Isklatring.

Lukk meny