Kulturkysten

Fjellkysten Gjestehus ønsker å gi et kulturtilbud til lokale og tilreisende gjester. Vi ønsker å tilby helhetlige kulturopplevelser ved å kombinere god musikk, dans og stemning med god mat og smaker som harmonerer med opplevelsen.

Vi har sammen med gode samarbeidspartnere i bl.a. “Kultur i Troms” skapt tradisjoner for kulturkvelder som nyttårskonsert, boknafisklag og mye annet spennende. Det avholdes årlig festivaler i våre lokaler og på vårt område og som dyrker og styrker oppunder kultur som vi ønsker å være med på å bringe videre. Isogaisa-festivalen og trekkspilltreffet er gode eksempler på dette.

Fremtidige arrangementer finner du i kalenderen eller på facebook-siden vår. Her publiseres det kontinuerlig informasjon om hva som skjer i nærmeste fremtid.

Arrangementer

Næringsfrokost

Næringsfrokost

okt 1, 7:00amokt 1, 9:00am+2nov 5, 7:00amnov 5, 9:00amdes 3, 7:00amdes 3, 9:00am

Fjellkysten Gjestehus
Soløyveien 190
Tennevoll,  9357 kartposisjon

Næringsfrokosten ved Fjellkysten gjestehus er en arena der de lokale i det private næringslivet kan komme sammen å møtes i en uformell setting. Her er det ingen fast regi. Det ses på som en mulighet for å samle alle i det lokale næringslivet tross en hektisk hverdag. Ingenting er vel bedre enn å starte dagen, uka og måneden med en deilig frokost samtidig som man kan få noe nytting ut av det.

Frokosten koster Kr. 100
Se merSkjul

16 interessert
Last in flere arrangement
Lukk meny