Experience Tromsø Region

Sesong: 10.12.16-31.03.17

Experience Tromsø Region er et konsept som skal gjøre det enklere for deg som gjest å oppleve flere spennende aktiviteter og attraksjoner i områdene rundt Tromsø. Tilbudene som presenteres her er tilpasset slik at du kan reise fra Tromsø t/r, Narvik t/r, Tromsø – Narvik eller Narvik – Tromsø på dagstur eller med en til tre dagers overnatting. Tilbudene er mange og varierte, men har det til felles at transport er inkludert uansett hvilket tilbud du velger.

Transporten med buss går i rute hver dag, rute 1 fra Tromsø til Narvik og omvendt og rute 2 fra Tromsø – Lyngen og omvendt. Bussen går hver dag til samme tidspunkt, og er alt annet enn en standard transportetappe. Om bord får du online guiding via en tv-skjerm med tekst på engelsk som gir deg et innblikk i naturen og kulturen som omgir deg på turen. I tillegg serveres noe varmt å drikke samt en liten snack. Det er herlig å slippe og tenke på hvor du skal kjøre, bare å lene seg tilbake og bli tatt godt hånd om av en erfaren bussjåfør som kjører deg dit du skal.

Bussen kan ikke tas som rutebuss, men kun bestilles som en del av en pakke. Husk å ta med kvittering på ditt kjøp når du går om bord bussen.

For flere tilbud se: www.visittromso.no, www.visitnarvik.com, www.visit-lyngenfjord.com

 

God opplevelse!